Bedrijven

Bedrijven
U wilt als bedrijf even iets anders organiseren voor uw medewerkers, collega’s, teamgenoten, beleidsmedewerkers of directie?
U wilt misschien iets bewerkstelligen tussen verschillende mensen binnen het bedrijf via een creatief proces? Een kantine opfleuren of een bijzondere vergadering op een andere wijze invullen?
bedrijven buiten 2
Schilderen (b.v. Missie, targets en kerntaken omzetten in beeldtaal) in teamverband kan een bijzondere manier zijn om medewerkers op een andere wijze met het bedrijf bezig te laten zijn.
bedrijven buitenMijn ervaringen lopen uiteen van samen een nieuw logo bedenken tot het gezamenlijk maken van een groot tweeluik voor de directiekamer van een groot bedrijf. Concrete kunstwerken zijn zowel door kleine teams ( 4 personen) als grote teams (60 personen) gemaakt, meestal in de vorm van een meerluik. (bijvoorbeeld 36 individuele schilderijen die uiteindelijk samen 1 geheel vormen). De ervaring leert dat deze kunstwerken, het resultaat van een bijzondere middag of avond, vaak op een bijzondere plek binnen het bedrijf komen te hangen. Men kan er nog lang van nagenieten.
Locaties:
De workshops kunnen in mijn schildersatelier plaats vinden (maximaal 10 personen). Al dan niet met catering aan huis. Bij goed weer kan er zowel binnen als buiten in de tuin geschilderd worden.
U kunt ook voor een andere locatie kiezen, bijvoorbeeld uw eigen bedrijf.
Prijsindicatie:
Afhankelijk van aantal deelnemers, duur, locatie, catering etc. ligt de prijs tussen €50 en €150 per persoon.
Dit is inclusief alle benodigde materialen zoals doeken, verfbeschermende kleding en verf en exclusief 21% BTW en eventuele zaalhuurcatering.
Meer informatie op mijn site Workshop Zeist
Contact:
Toos van Poppel
Telefoon: 030-6933680/ 06-51999889
E-mail:zie workshopzeist.nl

tuin

TOOS VAN POPPEL
Workshops